Sidra Artesana Aranesa - Arantast


En Henning Gerdt fa sidra des que era petit a casa els seus pares, a Alemanya. Quan es va traslladar a Catalunya, per mals d’amor, poc s’ho devia pensar que amb els anys en tornaria a fer, de sidra, i que la faria de tanta qualitat que mereixeria el reconeixement en el premi internacional més important, el Cider World Award 2019. És una sidra sense sulfits, elaborada amb els ferments naturals de les pomes des de les fredes terres de la Vall d’Aran.


Arantast és una petita empresa familiar que des del 2015 es dedica a la transformació del ric patrimoni aranès de varietats tradicionals de poma.La donació per part de la Fundació Siscoaran, a consistit en abastar els costos econòmics de participació d'aquesta activitat en un estand a Fira Natura a Lleida.

 

Fira Natura és una de les fires més destacades de Catalunya en relació al Medi Ambient i la Qualitat de Vida. Els visitants, gràcies a aquesta Fira, tenen l'oportunitat de poder conèixer i informar-se sobre les últimes novetats i innovacions vinculades amb el sector de l'ecologia, ja que cada any la fira compta amb els millors professionals i empresaris del sector. Això ha generat que en totes les edicions de la Fira, es compti amb una assistència del voltant d'unes 13.000 persones i es converteix en l’única fira ambiental de Catalunya gestionada i coordinada per una entitat ambiental (Ipcena-EdC) amb tan llarg recorregut.